Black Vipers - surpriza etapei, Real a pierdut 2 oameni importanți pentru derby-ul cu Portocala Mecanică. Etapa a X-a în Liga Muscel

Sport (Categoria articolului)

 

Condind - Portocala Mecanică

A fost un meci plăcut privitorilor. Au lipsit golurile, însă partida a prezentat un ritm bun de joc și multe faze de poartă. Confind a evoluat din nou foarte bine, însă a avut neșansa mai multor rătari importante. Scorul a fost deschis printr-o execuție spectaculoasă, jucătorul portocaliilor reușind o preluare cu exteriorul prin care a înălțat mingea peste adversar pentru ca ulterior să o trimită în plasa porții.

Repriza a doua s-a reluat de la scorul de 1-0, cei de la Confind continuând să caute egalarea, însă fără succes. Au marcat în schimb tot portocaliii. La scorul de 2-0 cei de la Confind au ratat un penalty, fază la care portarul portocaliilor a speriat pe toată lumea după ce s-a prăbușit la pământ, lovit fiind cu mingea în zona abdomenului. Din fericire nu a fost vorba de nimic grav, portarul continuând partida. Pe final Portocala Mecanică a mai marcat odată stabilind scorul final: 3-0.

 

Energia Breaza - Foresta Brebu

O evoluție perfectă din partea golgeterului de la Foresta Brebu i-a ajutat pe galben-verzi să obțină o victorie importantă în fața campioanei în exercițiu. Mihai Sima a marcat 6 din cele 12 goluri ale Forestei în urma unei evoluții de excepție, ajutând astfel echipa să se impună cu 12-4. La acest scor au mai contribuit și Buzătoui, Brebeanu și Dragomir, primii doi reușind și ei o dublă

 

Black Vipers - Real

Black Vipers a reușit surpriza etapei remizând cu 3-3 în fața celor de la Real, încurcându-i astfel în lupta pentru titlu. Nu doar rezultatul îi încurcă pe cei de la Real, ci și faptul că nu vor putea folosi doi jucători în derby-ul cu Portocala din etapa viitoare. Pentru Black Vipers au marcat:  Postolache, Vlad și Florescu. La Real managerul echipei B.Brânzea a marcat o dublă, fiind ajutat de Pantilie care a marcat golul 3. Din tabăra Realului Misleanu a luat roșu în timpul meciului, iar managerul echipei a primit și el aceeași sancțiune disciplinară la puțin timp, după fluierul final pentru proteste.

 

Team Green - Winchester

Verzii au câștigat fără probleme această partidă și își consolidează poziția în clasament.  S-a remarcat Dorin Turcu, cu 4 goluri pentru Team Green, iar pe tabela de marcaj și a trecut numele și colegul său Dinu. Golul de onoare al celor de la Wichester a fost marcat de Vișoiu.

 

Clasamentul dupa etapa a 10-a:

1.    Portocala Mecanică - 25 pct; GA: 48-26

2.    Foresta Brebu - 24 pct; GA: 52-19

3.    Real - 18 pct; GA: 46-23

4.    Team Green - 17 pct; GA: 24-18

5.    Confind - 9 pct; GA: 21-30

6.    Energia Breaza - 9 pct; GA: 45-55

7.    Black Vipers - 7 pct; GA: 26-71

8.    Winchester - 6 pct; GA: 30-50

 

Felix Precup