Victorie pentru Sportul Câmpina în Cupa României. Rezultatele Complete din Turul II al competiției.

Sport (Categoria articolului)

 

 

După cum v-am obișnuit campineanul.ro este singura publicației care prezintă în integralitate Cupa României organizată de AJF Prahova. În acest weekend s-a disputat turul secund al competiției la care participă și Sportul Câmpina.

 

CS Scorțeni Mislea - Sportul Câmpina

Câmpinenii și-au simplificat partida marcând repede, încă din minutul 8 prin Cafadaru, apoi câteva minute mai târziu și-au mărit avantajul, grație golului marcat de Radu George. Pe finalul primei reprize cei de la CS Scorțeni Mislea a primit un penalty, transformat de jucătorii gazdă, astfel reușind să reducă din diferență. 

 Radu George a risipit toate emoțiile la scurt timp după începutul reprizei secunde, reușind să înscrie din nou. Până la finalul partidei nu au mai fost evenimente importante, astfel Sportul Câmpina s-a impus cu 3-1.

 

CSO Comarnic - Voința Adunați

A fost o partidă specială, mai ales pentru suporterii comărniceni care au avut ocazia să se reîntâlnească cu foști jucători ce au evoluat la echipa locală cu câteva sezoane în urmă. Nu mai puțin de 10 jucători de la Olimpia Comarnic îmbracă acum tricoul Voinței Adunați. La meci au fost prezenți aproximativ 500 de spectatori. 

Pe teren, partida a fost controlată în totalitate de CSO Comarnic. Alexandru Puchea a deschis scorul pentru gazde, apoi tot el a reușit dubla. Cei de la Voința Adunați au reușit să revină pe tabelă, însă la scurt timp, tot Alexandru Puchea a marcat, reușind hattrick-ul. 

Golurile au continuat să vină și în repriza a doua, tot în poarta celor de la Adunați. Nae a marcat golul 4, urmat apoi de Marian Adrian, Andrei Pleșa și Alexandru Popa, astfel CSO Comarnic s-a impus cu 7-2. 

 

AS Prahova Nedelea - CS Mănești 2013

O altă partidă interesantă din acest tur de Cupă s-a disputat la Nedelea, unde echipa locală, susținută masiv de o frumoasă galerie, a întâlnit o echipă mult mai experimentată din Liga A Prahova. 

A fost o partidă spectaculoasă, în care echipa gazdă a reușit să se ridice la nivelul adversarilor mult mai bine cotați. Prahova Nedelea chiar a pus probleme, izbutind să conducă de două ori, însă cei de la CS Mănești au egalat de fiecare dată. La finalul celor 90 de minute, scorul era 2-2, iar partida a intrat în prelungiri. Nici după finalul celor două reprize de prelungiri nu s-a putut face diferența între cele două echipe, astfel că a fost nevoie de lovituri de departajare. Jucătorii de la CS Mănești și-au ținut emoțiile sub control mai bine și s-au impus cu 6-4 după o serie de 10 penalty-uri.

 

Rezultatele Complete din Turul II al Cupei României:

 

CS Scorțeni Mislea - Sportul Câmpina 1-3

 

Viitorul Pantazi - CS Valea Călugărească 0-5

 

AS Starchiojd - CS Brazi 5-2

 

AS Tineretul Loloiasca - Victoria Fântânele 1-1 (1-2 d.p.)

 

Șoimii Apostolache - Viitorul 2018 Ceptura 3-3 (pen: 5-6)

 

Viitorul Țipărești - CS Scorțeni Bordeni 2-6

 

Rapid Sălciile - CS Blejoi 2 0-2

 

CS Ariceștii Rahtivani - CSO Boldești-Scăeni 2-9

 

Voința Adunați - CSO Comarnic 2-7

 

CS Mănești 2013 Arizona Zalhanaua - AS Târgșorul Vechi Stăncești 2-1

 

Petrolul Ologeni - CS Unirea Urlați 2-1

 

Progresul Aluniș - Gloria Vâlcănești 1-1 (3-1 d.p.)

 

Flacăra Mălăiești - Viitorul Cosminele 3-2

 

CS Brazi Popești - CS Șirna Varnița 0-1

 

AS Avântul Cerașu - Real Boys Vălenii de Munte 1-4

 

Prahova Nedelea - CS Mănești 2013 2-2 (pen: 4-6)

 

Felix Precup