Fanii din Comarnic au făcut spectacol în Câmpina. Ce au făcut echipele câmpinene în Etapa de Paște.

Sport (Categoria articolului)

Sportul Câmpina - AS Olimpia Comarnic

Înfruntarea dintre Sportul Câmpina și Olimpia Comarnic a fost atracția etapei de la județ. Aproape 200 de fani au fost prezenți pe Stadionul "Steaua Română" din Câmpina, însă spectacolul a fost făcut de galeria celor de la Comarnic, care a cântat și s-a simțit bine pe tot parcursul meciului.

Pe teren, oaspeții au controlat meciul în mare parte. Gabriel Nica a deschis scorul rapid în minutul 11' după ce a scăpat singur cu portarul câmpinenilor, pe care l-a "executat" cu o lovitură la colțul lung. În ciuda multor ocazii, comărnicenii nu au izbutit să mai marcheze până la pauză, intrând la cabine cu avantaj minim.

Repriza secundă a continuat în aceeași notă, cu cei de la Olimpia Comarnic dominând jocul și ratând mai multe ocazii bune de gol. Lipsa de precizie în fața porții era să-i coste pe comărniceni, care se puteau vedea egalați la prima ocazie mai clară de gol a câmpinenilor.

Emoțiile au fost risipite pe final, când Dragoș Jilavu, unul dintre jucătorii cu vechime și foarte iubit de galeria Olimpiei a marcat golul de 2-0. Golul marcat de Jilavu a generat un val de bucurie printre fanii oaspeților. După meci jucătorii au sărbătorit și au făcut poze împreună cu galeria.

 

ACS Triumf Poiana Câmpina - AFC Bănești-Urleta

Pe stadionul din Poiana Câmpina s-a jucat un nou derby județean între două echipe care în trecut au evoluat în diviziile naționale.

Meciul jucat în Vinerea Mare a început promițător, cele două echipe practicând un joc plăcut. Poienarii au primit un penalty în minutul 31', pe care I.Alexe l-a ratat, mingea fiind respinsă peste bară de portarul advers. Jocul s-a stricat în minutul 40 când I.Alexe a primit al doilea galben și a fost eliminat, moment în care nervozitatea a pus stăpânire pe jucători.

Repriza a doua a prezentat fanilor care au venit în număr mare, multe intrări dure și puține faze de poartă, ba mai mult, în minutul 60' a primit roșu și un jucător de la Bănești după o ieșire nervoasă.

Golul izbăvitor a venit pentru ACS Triumf Poiana Câmpina în minutul 78' când Stan a trimis mingea în poarta oaspeților, după o pasă bună care l-a lăsat singur cu portarul.

 

FC Muscelul Câmpina - Viitorul Provița de Sus

Un meci care la prima vedere părea mai simplu pentru FC Muscelul, echipă ce intrase în formă după două victorii consecutive în deplasare, s-a dovedit a fi o provocare.

 La revenirea pe teren propriu FC Muscelul a dominat partida bucurându-se de mai multe ocazii de a marca în prima repriză. Scorul a fost deschis de FC Muscelul în repriza secundă prin Epurescu. După marcare golului tot gazdele au mai avut două ocazii mari prin care puteau majora diferența de pe tabelă. Din păcate lipsa de luciditate din fața porții i-a costat pe câmpineni, care s-au văzut egalați pe final. După egalare FC Muscelul a încercat să revină din nou în avantaj însă fără succes. Cele două echipe au terminat la egalitate, rezultat dezamăgitor pentru gazde.

 

AS Voința Vărbilău - CS Câmpina

CS Câmpina a fost singura echipă din oraș care a fost nevoită să joace în deplasare în această etapă de Paște.

Elevii lui Claudiu Dumitrescu au dat peste o echipă pe care au învins-o în luna Februarie într-un meci amical. De această dată formația din Vărbilău le-a pus probleme mai mari câmpinenilor, rezistând mai bine de o repriză fără să primească gol. Tocitu a deschis până la urmă scorul în minutul 48', apoi Petrescu a dublat avantajul câmpinenilor după doar 6 minute. În minutul 60' A.Dumitrescu a primit cartonaș roșu, obligându-i pe câmpineni să se retragă în apărare, lucru de care jucătorii din Vărbilău au profitat, reușind golul de onoare. După această victorie CS Câmpina se pregătește de derby-ul cu ACS Triumf Poiana Câmpina.

 

Programul echipelor din Câmpina etapa viitoare:

 

Sâmbătă 22.04.2023 Liga A Prahova, etapa 25:

CS Câmpina - ACS Triumf Poiana Câmpina (Teren Sintetic "Petrol"; Câmpina)

 

Duminică 23.04.2023 Superliga B Prahova, etapa 25:

Olimpia Cireșanu - Sportul Câmpina (Stadion Cireșanu)

 

Dumincă 23.04.2023 Liga B Prahova seria Vest, etapa 20:

FC Muscelul Câmpina - Unirea Lacul Turcului (Teren Sintetic "Petrol"; Câmpina)

 

Felix Precup