ACS Triumf Poiana Câmpina – CSO Teleajenul Vălenii de Munte 2-3

Sport (Categoria articolului)

Vremea frumoasă a scos câmpinenii la stadion. În fața unui public destul de numeros ACS Poiana Câmpina a pierdut primul meci disputat pe teren propriu în acest sezon după un meci spectaculos. Chiar dacă echipa lor favorită nu a reușit să se impună fanii veniți la stadion au avut ce vedea, meciul a dispus de un ritm alert care a oferit 5 goluri oamenilor aflați în tribune.

CSO Teleajenul a început partida foarte bine marcând rapid 2 goluri. Primul a venit după o greșeală de plasament a fundașilor câmpineni, care au scăpat din marcaj jucătorul advers ce a trimis mingea în poartă în minutul 10 al partidei. Nouă minute mai târziu oaspeții si-au mărit avantajul. Poiana Câmpina a intrat în joc de abia în minutul 24, când aceștia au ratat ceea mai mare ocazie a partidei. Oaspeții au încercat să își menajeze avantajul de două goluri adoptând o tactică mai defensivă însă ACS Triumf Poiana Câmpina a reușit să reducă din diferență în minutul 31 după ce atacantul gazdelor a reușit să transforme lovitua de pedeapsă dictată de arbitrul central Dicu Mădălin. În minutul 38 câmpinenii au reușit să stabilească egalitatea în urma unei faze de atac frumoase, finalizată cu un șut din apropierea careului la care portarul advers nu a mai putut intervenii. Finalul primei reprize a fost controlat de câmpineni care au ratat de două ori ocazia de a preluza conducerea.

Oaspeții au marcat golul victoriei în minutul 60 în urma unei faze fixe la care fundașii câmpineni si-au scăpat din nou adversarii din marcaj, astfel marcatorul golului a reușit să devieze mingea pe langă portar din apropierea punctului de la 11 metri. În prelungirile partidei gazdele au ratat șansa de a marca golul egalizator când mingea expediata spre poartă de la marginea careului a trecut de puțin pe lângă bară, astfel Poiana Câmpina rămane fără victorie în acest sezon.

În urma acestui rezultat ACS Triumf Poiana Câmpina se află pe locul 16 în Liga A Prahova fără niciun punct acumulat după primele două meciuri, Liga A este condusă de CSO Tricolorul Breaza cu 6 din 6 posibile. ACS Triumf Poiana Câmpina va juca etapa viitoare în deplasare împotriva celor de la CS Unirea Urlați, echipă aflată în prezent pe locul 13 cu 1 punct acumulat după primele două etape.

 

Felix Pecup